فواید حفاظتی مصرف توت و چای در برابر آلزایمر

به گزارش وبلاگ قالبفا، مطالعه نشان می دهد مصرف کم مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئید ها با افزایش ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر در طول 20 سال بعد مرتبط است.

فواید حفاظتی مصرف توت و چای در برابر آلزایمر

به گزارش، محققان دانشگاه تافتس آمریکا عنوان می نمایند سالمندانی که مقادیر کم مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئید ها نظیر انواع توت ها، سیب و چای مصرف می نمایند، دو تا چهار برابر افراد با مصرف بالاتر این مواد خوراکی، با احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر و زوال عقل های دیگر در طول 20 سال روبرو هستند.

محققان در این مطالعه، 2800 فرد 50 سال به بالا را از لحاظ رابطه طولانی مدت بین مصرف مواد خوراکی حاوی فلاوونوئید ها و ریسک بیماری آلزایمر آنالیز کردند. در این مطالعه طولانی مدت، افراد مدت 20 سال تحت نظر بودند.

فلاوونوئید ها مواد طبیعی موجود در میوه و سبزیجاتی نظیر گلابی، سیب، توت ها، پیاز و نوشیدنی های گیاهی نظیر چای هستند. فلاوونوئید ها فواید مختلفی برای سلامت از جمله کاهش التهاب دارند. شکلات تلخ منبع دیگر فلاوونوئید ها است.

تیم تحقیق به سرپرستی جین مایر دریافت مصرف کم سه نوع فلاوونوئید در مقایسه با مصرف بالا آن، با ریسک بالاتر ابتلاء به زوال عقل مرتبط است:

-مصرف کم فلاوونول ها (سیب، گلابی و چای) با ریسک دو برابری ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط است.

- مصرف کم آنتوسیانین ها (بلوبری و توت فرنگی) ریسک ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را چهار برابر افزایش می دهد.

- مصرف کم پلیمر های فلاوونوئید (سیب، گلابی و چای) با افزایش دو برابری ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط است.

منبع: مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ghalebfa.dostblog.ir شناسه مطلب: 5016

به "فواید حفاظتی مصرف توت و چای در برابر آلزایمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید حفاظتی مصرف توت و چای در برابر آلزایمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید