طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای به 2 روش مختلف

به گزارش وبلاگ قالبفا، علی نازیک، یکی از کباب های محبوب کشور ترکیه است که اتفاقا با ذائقه ما ایرانی ها هم جور است و در لیست غذا های معروف ترکیه ای قرار گرفته است. این غذا، با بادمجان کبابی تهیه می شود و در طرز تهیه آن، نیازی به سیخ دریافت نیست، بنابراین لازم نیست بابت ریختن کباب از روی سیخ نگران باشید. به کباب ترکی علی نازیک، الی نازیک ترکیه ای یا کباب آلی نازیک هم گفته می شود و معمولا به عنوان یک غذای پرطرفدار برای وعده ناهار یا شام سرو می شود. شما هم به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. دو روش آسان هم برای طرز تهیه کباب علی نازیک وجود دارد که در این مطلب ما هر دو روش را برای شما خواهیم آورد تا بنا به سلیقه خود، هر کدام را که دوست داشتید، آماده کنید. البته مواد لازم در طرز تهیه هر دو روش، یکسان است فقط روش پخت کمی متفاوت است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای به 2 روش مختلف

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

بادمجان: 4 عدد

ماست چکیده: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

جعفری ساطوری شده: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

سیر: 4 حبه متوسط

پیاز: 2 عدد بزرگ

کره: 100 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه کباب ترکی علی نازیک (روش اول)

برای درست کردن کباب ترکی عالی نازیک هر دو پیاز را رنده کنید. آب اضافی پیاز را بگیرید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط بیفزایید. جعفری را کاملا ریز خرد و ساطوری کرده و به همراه آرد، به گوشت اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود و از هم نپاشد.

در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. به اندازه یک گردو (اندازه کوفته قلقلی) از گوشت را به شکل گرد در بیاورید و در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید. تمام گوشت ها را به همین شکل سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن جذب شود.

بادمجان ها را بشویید و کبابی کنید. بعد از کبابی شدن، پوست آن ها را جدا کنید. سیر ها را رنده یا خیلی ریز خرد کنید. می توانید با پشت چاقو، آن ها را له و بعد ساطوری کنید. سیر ها را به ماست اضافه کنید.

بادمجان ها را له کرده یا اینکه به صورت ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.

بادمجان و ماستی را که با سیر مخلوط شده است، با هم ترکیب کنید و در ظرفی قرار است غذا را سرو کنید بریزید. جعفری را به مخلوط اضافه کنید.

گوشت های قلقلی را روی ماست بچینید و با چند پر سبزی یا چند لایه گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید.

نکته

برای کبابی کردن بادمجا ن ها می توانید روش های مختلفی به کار ببرید. برای مثال کف قالب را یک ورق آلومینیوم بپوشانید و بادمجان ها را در آن قرار داده و در فر بگذارید. می توانید روی توری و حرارت آرام بادمجان ها را کبابی کنید یا در ظرفی که زیاد مورد استفاده تان نیست، بادمجان ها را بچینید و مقداری نمک روی آن ها بپاشید. روی بادمجان ها را چند سوراخ ایجاد کنید و دم کنی را بگذارید تا کاملا پخته شوند.

طرز تهیه کباب ترکی علی نازیک (روش دوم)

در طرز تهیه کباب علی نازیک به روش دوم از گوشت سردست یا تکه ای استفاده می شود. مواد را مانند روش قبل آماده کنید و فقط در این روش، به جای گوشت چرخ کرده، حدود 500 گرم گوشت گوسفندی را به قطعات مکعبی متوسط خرد کنید.

اگر می خواهید کباب را برای تعداد نفرات کمتر درست کنید، مواد لازم را به همان نسبت کم کنید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی سبک و طلایی شد، گوشت را اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت را تفت دادید و رنگ آن تغییر کرد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. به گوشت تان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید کمی سرخ شود و رنگ باز کند. سپس به آن آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت ها به طور کامل بپزند. پس از پخته شدن گوشت، نمک را اضافه کنید. در پایان همه آب باید به خورد گوشت رفته باشد.

مانند روش قبل، ماست را با سیر رنده شده و بادمجان کبابی مخلوط کنید و بعد از پخته شدن گوشت، گوشت ها را روی ماست قرار دهید و سرو کنید.

نکته: می توانید گوشت چرخ کرده را بدون اینکه گوشت قلقلی کنید، مانند همین روش سرخ کنید و بپزید و بقیه مراحل را ادامه دهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 23 بهمن 1399 بروزرسانی: 23 بهمن 1399 گردآورنده: ghalebfa.dostblog.ir شناسه مطلب: 8535

به "طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای به 2 روش مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای به 2 روش مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید