احصاءریز هزینه های نانوایان

به گزارش دوست بلاگ، تهران (پانا) - دبیر کل اتاق اصناف ایران گفت اتخاذ تصمیمات مناسب درخواست شده است تا ضمن حمایت از مردم و جلوگیری از افزایش هزینه های سبد خانوار، نانوایی ها تعطیل نشود و به همین دلیل ریز هزینه های قیمت تمام شده انواع نان را احصاء و به وزارت جهاد کشاورزی ارائه شده است.

احصاءریز هزینه های نانوایان

به گزارش اتاق اصناف، نشست کارگروه کارشناسی آنالیز هزینه تمام شده انواع نان اتاق اصناف ایران، با حضور محمد باقر مجتبایی دبیر کل اتاق اصناف ایران، بهنام نیک منش معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران، اصغرپابرجا رئیس اتحادیه سنگکی تهران، بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نانوایان تهران، قاسم زراعتکار رئیس تعاونی نانوایان سنتی تهران، عین الله بهرامی، رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان شهریار و نائب رئیس اتاق اصناف شهریار و ایمان بهرامی رئیس اتحادیه نانوایان ملارد و نائب رئیس اتاق اصناف ملارد برگزار گردید.

دبیر کل اتاق اصناف ایران در این جلسه گفت: یکی از مشکلاتی که در بازار ایران داریم قیمت گذاری دولتی در بعضی از رسته های صنفی است و نان و نانوایی نیز از آن جمله است. واضح است که قیمت گذاری های دستوری بدون در نظر گرفتن هزینه های نانوایان منطقی نیست. از سوی دیگر قوت غالب مردم ایران است و این مورد به ویژه در قشر کم عایدی حساسیت بالایی دارد. بر این اساس ستاد تنظیم بازار جلساتی به منظور آنالیز هزینه های تامین نان داشته است.

مجتبایی اضافه نمود: اتاق اصناف ایران در این ستاد اعلام نموده است که هزینه های نانوایان طی یک سال گذشته افزایش یافته است و تنها قیمت آرد ثابت مانده است. این در حالی است که نرخ آرد تنها 25 درصد هزینه نانوایان را شامل می گردد. به عنوان مثال اجاره مغازه ها بیش از 40 درصد، دستمزد کارگر طبق قانون کار 39 درصد و هزینه انرژی که مربوط به خود دولت است افزایش یافته اند.

وی ادامه داد: لذا در نشستی با حضور اعضای کارگروه نانوایان اتاق اصناف ایران ریز هزینه های نانوایان را در جدولی تدوین و احصا کردیم و بر این اساس تعیین شد حتی با وجود نادیده گرفتن بعضی از موارد، باز هم 70- 80 درصد هزینه های نانوایان در نرخ مصوب نان دیده نشده است و از این رو نانوایان ضررده شده اند. این در حالی است که نانوایان از زحمت کش ترین افراد جامعه هستند و در گرمای شدید کار می نمایند.

مجتبایی گفت: لذا اتاق اصناف ایران در ستاد تنظیم بازار خواهان اتخاذ تصمیمات مناسبی شده است تا ضمن حمایت از مردم و جلوگیری از افزایش هزینه های سبد خانوار، مانع از تعطیلی نانوایی ها شویم. به همین دلیل و بنابر صورتجلسه آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار و طبق پیشنهاد اتاق اصناف ایران مقرر شد تا ریز هزینه های قیمت تمام شده انواع نان در سطح کشور را احصاء نموده و به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کنیم و در نهایت در ستاد تنظیم بازار جمع بندی گردد.

دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار کرد: لذا در جلسه ای با همین موضوع ریز هزینه های نانوایان از جمله نان های سنگک، لواش و بربری مورد آنالیز نهاده شد و به زودی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 13443

به "احصاءریز هزینه های نانوایان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احصاءریز هزینه های نانوایان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید